Samen ontwerpen we jouw droomtuin!

Mooi, tijdloos en comfortabel. Een tuin is meer dan wat plantjes, een gazon en bestrating; het is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de rust, natuur en al het moois dat je tuin te bieden heeft. En bovenal is het een plek waar je je thuis voelt. Wij ontwerpen graag een tuin op maat, waarbij jouw wensen voorop staan!

Een nieuwe tuin aanleggen; daarbij komen veel zaken om de hoek kijken. Hoe richt ik mijn tuin in, welke materialen gebruik ik en waar begin ik? Het is een proces waar we je graag bij helpen!

Ontwerp op maat

Wij komen graag bij je langs om de ruimte te bekijken, je wensen door te nemen en je te adviseren over de mogelijkheden. Jouw wensen zijn leidend voor het ontwerp. De nieuwste ontwikkelingen op tuingebied volgen we op de voet. Met onze kennis en jarenlange ervaring geven we graag onze creatieve draai aan het ontwerp van jouw tuin. Onze ontwerper levert een kant en klaar ontwerp op en vervolgens komen we dit ontwerp bij jou thuis toelichten. We nemen je in gedachten alvast mee in je nieuwe tuin. Zie je jezelf al rondlopen?

Kies je eigen stijl

Een tuin wordt gekenmerkt door sfeer, vormgeving en emotie. Een ontwerp alleen vinden we dan ook niet voldoende. Daarom laten we je graag kennismaken met diverse soorten materialen, ideeën en trends. Het Tuininspiratieboek [JV1] staat boordevol inspiratie. Wil je liever materialen in het echt bekijken? Dan nemen we je graag mee naar onze leveranciers. Hier kun je materialen met eigen ogen bekijken en kiezen welke stijl het beste bij jou past. Wil je eens wat anders en denk je er bijvoorbeeld over na om kunstgras aan te leggen? Dan is het mogelijk om een paar dagen een stukje kunstgras in je huidige tuin te leggen. Dit geeft je de kans en tijd om eraan te wennen en om te bepalen of het geschikt is voor jouw tuin.

Ben je tevreden met het ontwerp en de materialen? Dan volgt een heldere werkomschrijvende offerte. We bestellen alle benodigde materialen en beplanting. Van A tot Z; we regelen alles, zodat je nergens omkijken naar hebt. Je tuin wordt vakkundig en met de grootste zorg vormgegeven en tot in de allerkleinste details verzorgd!

Bel of mail ons gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak

0570-551384
info@vriezekolkhoveniers.nl

Vriezekolk Hoveniers
Bloemenkampsweg 4
7434 RJ Lettele